0 Stuk(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0411 - 68 85 71

Schoenen, werkkleding & persoonlijke veiligheid

GP-Products gaat voor veiligheid!

Daarom hebben we topkwaliteit in ons assortiment op het gebied van veiligheidsschoenen, beschermende handschoenen, hoofd & gelaatsbescherming, valbeveiliging en zelfs eerste hulp artikelen.

per pagina
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Beginnend op: € 58,24

per pagina
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Hoofd & gelaatsbescherming

Met het oog op veiligheid mag persoonlijke bescherming natuurlijk niet ontbreken op de werkvloer. Binnen deze categorie bevinden zich oa. diverse laskappen, lasruitjes, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming.

Beschermende handschoenen

Werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en van verschillende materialen zoals; varkensleder, runderleder, geitenleder maar ook van nitril en neopreen. Geschikt voor diverse doeleinden. In ons assortiment vindt u chemisch bestendige handschoenen maar ook werk-,  wegwerp-, las- en snijwerk bestendig, vloeistofdichte- en zaaghandschoenen.

Werkkleding                                         

Ook in deze categorie ruime keus in werkkleding, zoals veiligheidsbroeken, fleecejacks, bodywarmers en bosbouwkleding. Alle kleding is uiteraard van top kwaliteit.

Valbescherming

Valbeveiliging zijn belangrijke benodigdheden in de bouw & industrie maar ook in de boomverzorging. In deze categorie vind u diverse type harnassen zoals een 1-punts harnas, 2-punts harnas, rite-on-harnas en anti val harnassen maar ook vanglijnen, valstopapparaten, polyamide touw en stalen musketon haken.

Eerste hulp artikelen

Ook aan eerste hulp is gedacht. Vaak word het belang van een goed gevulde eerste hulp koffer vergeten tot dat je hem nodig hebt! Vul daarom uw bestaande verbandtrommel aan met onze navullingen, oogbeschermings producten of zelfs een compleet nieuwe verbandkoffer of verbandtrommel.

Loading...