0 Stuk(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0411 - 68 85 71

Welkom bij GP-Products

GP-Products Technische Groothandel is onderdeel van Geffen Products BV.

Geffen Products heeft sinds 1995 veel ervaring in machinebouwwerktuigbouw en hydrauliekMeer informatie over de werkzaamheden van Geffen Products B.V. kunt u vinden op geffenproducts.nl 

Naast Geffen Products B.V. en de online technische groothandel GP-Products.nl zijn wij u ook graag van diens bij CKB Kunststof Installatiebouw B.V. gevestigd in het bedrijfspand aan de Industrieweg 2 te Boxtel. 

CKB is al jaren geheel gespecialiseerd in de engineering en het fabriceren van installaties uit thermoplastische kunststoffen. Voor meer informatie kijkt u op ckb-kunststoffen.nl

Vanuit ons bedrijfspand gelegen aan de Ladonkseweg 6 te Boxtel, is er in de loop der jaren naast de onze dagelijkse werkzaamheden steeds meer vraag naar specifieke onderdelen en gereedschappen gekomen, waardoor ons eigen magazijn uitgegroeid is tot een ware technische groothandel. Sinds 2015 is ons assortiment ook online verkrijgbaar via de webshop. 

Een kleine greep uit ons assortiment dat in verschillende categorieën is opgedeeld:

 

Contact met gp-products

Bent u op zoek naar iets specifieks en kunt u dit niet vinden in onze shop neem dan gerust contact met een van onze medewerkers op via sales@gp-products.nl, telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op 0411-688571. Wij helpen u graag!

24/7 online bestellen in onze webshop!

Online kunt u in een veilige omgeving 24 uur per dag 7 dagen in de week vertrouwt uw bestelling plaatsen. Bestellingen boven €250,00 met afleveradres binnen Nederland zijn de bezorgkosten geheel gratis! Voor bestellingen die bezorgd mogen worden buiten Nederland kunt u de actuele leveringskosten bij ons opvragen. Specifiek voor u bestelde producten op maat kunnen niet retour gestuurd worden. Al onze prijzen in de shop zijn excl. 21% BTW. 

Naast zakelijke klanten kunnen ook particulieren bij ons bestellen! Maakt u uw eigen account aan in onze webshop dan kunt u nog sneller uw bestelling plaatsen en afronden, maar ook uw bestellingen terug kijken.

Like ons op facebook! Zo blijft u op de hoogte van leuke aanbiedingen! U kunt ons ook volgen via Google+, Pinterest, Twitter en Instagram

 

 

 

Loading...