0 Stuk(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0411 - 68 85 71

Hydraulische aggregaten, accumulatoren & filters

Online uw hydraulische aggregaat bestellen

Als hydrauliekspecialist vinden wij kwaliteit heel belangrijk, wij garanderen dan ook alleen maar aggregaten met top kwaliteit. In de webshop vind u diverse werkplaatsaggregaten, standaard powerpacks (PP) en mini powerpacks. Het is ook mogelijk om op basis van uw specificaties een aggregaat samen te stellen. Onder de categorie hydraulische aggregaten en toebehoren vind u ook de nodige toebehoren zoals, accumulators, elektromotoren, membraan, balg, geluid en pulsatiedemper, filters, off-line filtersystemen, ont- en beluchtigingsfilters.

 

per pagina
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
per pagina
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Hydrauliek aggregaat, wat is het eigenlijk?

Een hydraulische aggregaat (ook wel powerpack genoemd) is een combinatie van een pomp/motor en een olie opslag. Er zijn veel verschillende soorten hydraulische aggregaten welke ingebouwd kunnen worden in een machine of op zich zelf staand om zo op locatie zijn kracht te leveren. Uiteraard is het mogelijk uw aggregaat uit te breiden met drukregelkleppen, stuurschuiven en filters. Op die manier kunt u uw aggregaat volledig naar wens aanpassen.

Hydrauliek specialist nodig?

Heeft u vragen over het samenstellen van een aggregaat of kunt u een product niet vinden in onze webshop neemt u dan contact op met een van onze specialisten. Zij kijken samen met u naar de mogelijkheden en helpen u graag verder. 0411-688571 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00.

Loading...